Sudopere Beograd

Sudopere Beograd
Dosadila Vam je Vaša kuhinja?
Morate nešto da promenite kako biste ponovo kuvali sa uživanjem!
Zašto ne biste promenili sudoperu?
Izaberite najmoderniju i najsavremeniju sudoperu koju Vam može ponuditi Beograd i uživajte u pripremi ukusnih jela.
Sigurni smo da ćete u Beogradu naći sudoperu po svom ukusu i svojim potrebama, tako da nema razloga da čekate.
Nadjite u Beogradu, uz našu malu pomoć, ono što ste zamislili i koliko sutra počnite da uživate u svojoj osveženoj kuhinji.
sudopere-tokovic-sudopere

Sudopere Toković

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 516D +381 11 2884725
SUDOPERE BEOGRAD TOKOVIĆ Firma "Toković'' nudi najpoznatije svetske brendove sudopera, slavina, aspiratora i ostale dodatne opreme koji su zastupljeni na tržištu. U potpunosti smo posvećeni svojim kupcima i njihovim potrebama pri odabiru kvalitetnih rešenja za kuhinjske prostore po najpovoljnijim cenama.
Profesionalan odnos, korektnost pri pružanju usluga i garancija kvaliteta proizvoda u našoj ponudi prema cenjenim potrošačima održalo nas je u samom vrhu preko 20 godina.
Cenovnik
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-sudopere

Rahladne i tople vitrine FRIGO BEL

Beograd, +381 64 3209247
SUDOPERE BEOGRAD FRIGO BEL U okviru inox programa , zr FRIGO BEL Vam nudi iz svog proizvodnog programa sudopere i razne radne površine od inoxa.
Inox je materijal koji garantuje visok kvalitet, dugotrajnost, lako održavanje, otpornost na habanje
Cenovnik
Sudopere - Proizvodi/Usluge
Neke stvari vremenom postaju stereotipi i to je razlog zašto se zaglavite kada pokušavate da osmislite originalan enterijer za vaš dom. Na primer, kada pomislite na sudoperu, uvek vam ista slika pada na pamet: tipičan okrugli ili pravougaoni oblik sudopere u kojoj perete sudove i ništa više. Možda niste znali, ali postoji mnogo drugih vrsta sudopera i mnogo genijalnih dizajna o kojima možete da razmislite. Ako ste umorni od uvek istih oblika kada je u pitanju sudopera, zašto ne razmislite o nečemu malo više neobičnom? U kuhinji treba da se osećamo prijatno, a kuhinjske potrepštine nam uvek moraju biti nadohvat ruke. Svojim dizajnom, sudopera će kuhinji dati poseban i drugačiji izgled, a čak može odrediti i stil njenog uređenja. Sudopere su donedavno bile dostupne samo u jednom materijalu i boji, a novi trendovi pružaju veliku mogućnost izbora, od posebnih oblika pa do savremenih i različitih materijala koji omogućavaju usklađivanje s ostalim elementima u prostoru.
Back to Top