Sudopere Beograd

Sudopere Beograd
Dosadila Vam je Vaša kuhinja?
Morate nešto da promenite kako biste ponovo kuvali sa uživanjem!
Zašto ne biste promenili sudoperu?
Izaberite najmoderniju i najsavremeniju sudoperu koju Vam može ponuditi Beograd i uživajte u pripremi ukusnih jela.
Sigurni smo da ćete u Beogradu naći sudoperu po svom ukusu i svojim potrebama, tako da nema razloga da čekate.
Nadjite u Beogradu, uz našu malu pomoć, ono što ste zamislili i koliko sutra počnite da uživate u svojoj osveženoj kuhinji.
sudopere-tokovic-sudopere

Sudopere Toković

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 516D +381 11 2884725
SUDOPERE BEOGRAD TOKOVIĆ Firma "Toković'' nudi najpoznatije svetske brendove sudopera, slavina, aspiratora i ostale dodatne opreme koji su zastupljeni na tržištu. U potpunosti smo posvećeni svojim kupcima i njihovim potrebama pri odabiru kvalitetnih rešenja za kuhinjske prostore po najpovoljnijim cenama.
Profesionalan odnos, korektnost pri pružanju usluga i garancija kvaliteta proizvoda u našoj ponudi prema cenjenim potrošačima održalo nas je u samom vrhu preko 20 godina.
Cenovnik
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-sudopere

Rahladne i tople vitrine FRIGO BEL

Beograd, +381 64 3209247
SUDOPERE BEOGRAD FRIGO BEL U okviru inox programa , zr FRIGO BEL Vam nudi iz svog proizvodnog programa sudopere i razne radne površine od inoxa.
Inox je materijal koji garantuje visok kvalitet, dugotrajnost, lako održavanje, otpornost na habanje
Cenovnik
olimpic-sudopere

Olimpic Vranje

Beograd, +381 17 412352
SUDOPERE BEOGRAD OLIMPIC Preduzeće “OLIMPIC” DOO.
Vranje je porodično preduzeće koje je osnovano oktobra 1992.godine i bavi se uvozom, veleprodajom i distribucijom okova za nameštaj i repromaterijal za tapetariju i tapetare.
U svom asortimanu ima širok spektar okova za nameštaj firme “Incoll” iz Italije i ručice firme “Metax” iz Turske.
Od repromaterijala za tapetariju ima široku lepezu veštačkih koža, rajsferšlusa, čičak traka, elastičnih gurtna, klamarica, reteksa, lepka za sunđer itd....
Celokupni okov za nameštaj je podeljen u nekoliko podgrupa i to: sitan okov, klizači, šarniri, mehanizmi, nosači polica, nogice, kolone i košarice, okov za kancelarijski nameštaj, svetleći sistemi i ručice.
Cilj preduzeća je razvoj i unapređenje dugoročnih odnosa sa našim partnerima.
Najbolji način za postizanje tog cilja kao i zadobijanje poverenje partnera jeste stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga.
Poklonite Vaše poverenje preduzeću “OLIMPIC” i sigurno nećete biti iznevereni!
!
!
Olimpic se bavi i uvozom sudopera.Kod nas možete izabrati baš onu koja pristaje uz vaš kuhinjski prostor.
Cenovnik
Sudopere - Proizvodi/Usluge
Neke stvari vremenom postaju stereotipi i to je razlog zašto se zaglavite kada pokušavate da osmislite originalan enterijer za vaš dom. Na primer, kada pomislite na sudoperu, uvek vam ista slika pada na pamet: tipičan okrugli ili pravougaoni oblik sudopere u kojoj perete sudove i ništa više. Možda niste znali, ali postoji mnogo drugih vrsta sudopera i mnogo genijalnih dizajna o kojima možete da razmislite. Ako ste umorni od uvek istih oblika kada je u pitanju sudopera, zašto ne razmislite o nečemu malo više neobičnom? U kuhinji treba da se osećamo prijatno, a kuhinjske potrepštine nam uvek moraju biti nadohvat ruke. Svojim dizajnom, sudopera će kuhinji dati poseban i drugačiji izgled, a čak može odrediti i stil njenog uređenja. Sudopere su donedavno bile dostupne samo u jednom materijalu i boji, a novi trendovi pružaju veliku mogućnost izbora, od posebnih oblika pa do savremenih i različitih materijala koji omogućavaju usklađivanje s ostalim elementima u prostoru.
Back to Top